Translate

Дамски парфюм за зодия Водолей | dLambow

(Women's perfume for Aquarius)

Хороскоп на зодия Водолей за избор на дамски парфюм


Водолеят е доста креативна зодия, донякъде мистериозна и много силна. Астролозите често отбелязват, че Водолеите винаги са в активно търсене на нещо ново и все още непознато за тях. Освен това магическите сили им препоръчват често да сменят парфюма си.

Дамски парфюм за зодия Водолей
Дамски парфюм за зодия Водолей
(Women's perfume for Aquarius)

При избор на дамски парфюм е добре да се съобразим с женския хороскоп на зодия Водолей, според който дамите се поддават на промените и постоянно искат да научават нещо ново, разкривайки нови хоризонти. Но от друга страна, те са и физически активни, обичат спорта и вдъхновяват своето близко приятелско обкръжение за повече динамика. Затова те могат да се определят като независими и творчески натури.

Избор на парфюм за дамите Водолей

Когато избират парфюм, те се спират най-често на свежите аромати, изпълнени с енергия. Едно предложение в това отношение е:

  • - Davidoff Cool Water Woman - символ на независимата и страстна жена.

А своя екстравагантния характер жените от зодия Водолей могат много добре да подчертаят с оригинални благоухания, като:

  • - уникалния  Calvin Klein CK One или
  • - Armani Acqua di Gioia.



Преди всяка покупка на нов аромат, първо е добре да закупите тестер за проба. 

За жените Водолей е много важно да си купят парфюм от морската категория, малко опияняващ,  флорален. Само такъв парфюмен декор е в състояние да зареди Водолея с необходимата доза енергия и спокойствие. Ето още подходящи предложения:

Магичният Анаис Анаис

Легендарният Anais Anais е пуснат през 1978 г. от известната марка Cacharel. Въпреки такова дългогодишно издание, тоалетната вода не губи своята актуалност и водеща позиция на пазара, остава търсена в обществото и днес. Създателите на шедьовъра Anais Anais през 2014 г. решават да освежат композицията с пускането на нова версия.

Така всяко копие на Anais Anais от тогава си остава магията и мистерията на парфюмерийната индустрия. Всяка версия е изградена върху искрите на водещата нотка на композицията. Във всяка версия на Anais Anais мелодията е аранжирана по нота на някой представител на цвете. В някои композиции ухае нотката на най-деликатната лилия, в други свири зюмбюла и така всеки букет излъчва блаженството на свежестта и чистотата.

Луксозният Givenchy Oblique

Решаващото за Givenchy Oblique е, че е идеален за жените Водолей. Ароматът е създаден през 2000 г. и от първите дни на пускането си спечели огромна аудитория от лоялни фенове. В сърдечните нотки на тази композиция кралските рози играят важна роля. Не по-малко привлекателни са нотките на:

  •  бергамот,
  •  лимон,
  •  пралина,
  •  сандалово дърво и
  •  бял мускус.

Букетът пленява с мелодията на цветен валс, всички нюанси на акордите блестят много нежно и красиво и най-важното - с ефекта на свежест.

----------------

Няма коментари:

Публикуване на коментар