Translate

Мъжки парфюм за зодия Близнаци | dLambow

(Men's perfume for Gemini)

Хороскоп на зодия Близнаци за избор на мъжки парфюм.

Неспокойните Близнаци непрекъснато експериментират, това важи и за избора на парфюм. Предпочитат разнообразието и затова притежават много оригинални флакони с различни аромати.

Какви парфюми са подходящи за мъже Близнаци?

За да не се уморят Близнаците от закупените аромати, те трябва да имат ненатрапчив и не тежък аромат. Често те харесват евтин парфюм, с опция за актуализиран външен вид, който ще бъде променен в близко бъдеще. 

Мъжете от тази зодия изглеждат млади, а понякога дори не порастват и остават деца за дълго време. Те могат да използват различни парфюми, понякога комбинират различни аромати. Случва се бързо да се отегчат от всеки аромат.

Мъжки парфюм за зодия Близнаци
Мъжки парфюм за зодия Близнаци (Men's perfume for Gemini)

При избор на мъжки парфюм е добре да се съобразим с мъжкия хороскоп на зодия Близнаци, според който мъжете са  

  •     общителни,
  •     контактни,
  •     изобретателни,
  •     остроумни и
  •     любознателни хора.

Звездите ги съветват да се вглеждат по-отблизо в младежките, свежи, сладки, морски аромати. Близнаците предпочитат да използват в своя арсенал широка гама от парфюми с мандарина, мускус, канела, сандалово дърво. Тези аромати са ободряващи и освежаващи. Те обичат жив парфюм с енергичен аромат.

Те често са подвластни на множество увлечения, обичат изненадите и винаги събират около себе си много приятели. Тази засилената социална активност на мъжа Близнак, съчетана с разностранни интереси прави трудна мисията да бъде той правилно разбран. 

Парфюмът, който е в състояние да го допълни и удовлетвори, в тази ситуация, трябва да е необичаен и изобретателен, каквито са например:

  • - Armani Mania for Men, който си е равнозначност на чисто хазартно поведение и чувствена енергия, или
  • - оригиналния Versace Versus Blue Jeans, но също и
  • - спортния стил на Ralph Lauren The Big Pony.



Близнаците харесват модни марки парфюмерия.

Сред Близнаците има много, които се стремят да пробват колкото се може повече различни парфюми. За препоръчване световно известни марки, като:

  •  Calvin Klein,
  •  Christian Dior,
  •  Lacoste,
  •  Kenzo,
  •  Paco Rabanne,
  •  Giorgio Armani,
  •  Montale.


Calvin Klein Euthoria

Calvin Klein Euthoria men е уникален парфюм, модерен, пълен със страст, пикантен, дълготраен аромат, мощен и мъжествен аромат, който носи известна мистерия.

Calvin Klein Euphoria men Liquid gold

Calvin Klein Euphoria men Liquid gold е необикновен парфюм, който е олицетворение на богатството. За тези, които знаят много за лукса - този аромат е за тях!

Dior Fahrenheit

Dior Fahrenheit е красив и елегантен парфюм, много популярен, ароматът на любовта.

Dior Homme

Dior Homme е нов, луксозен парфюм, надарен с уникален аромат. Парфюмът е много елегантен, добрата му издръжливост ще ви хареса.

Lacoste Essential

Lacoste Essential е истински шедьовър с прекрасен, хармоничен аромат за романтици, добре освежаващ.

Lacoste Essential Sport

Lacoste Essential Sport - освежаващ, пълен с енергия. Парфюмът е динамичен, безразсъден, смел, спортен.

Paco Rabanne 1 Million

Paco Rabanne 1 Million - предназначен за хора, които обичат астрологията, нумерологията, магията и металите. Бутилката изглежда като златно кюлче. Парфюмът е надарен с невероятен аромат, подходящ за успешни мъже, които вървят напред.

Giorgio Armani Code

Giorgio Armani Code е за елегантни мъже. Нотките от Изтока дават изкушение и страст. Това е истински шедьовър. Дава сила и мощ. Парфюм за лидери. Създателите на този парфюм са избрали код за многостранната природа на съвременния мъж.

Givenchy Pour Homme Blue Label

Givenchy Pour Homme Blue Label е богат аромат. Парфюм - интригуващ, ярък, много лек и свеж, пълен със страст.

Montale Amber & Spices

Montale Amber & Spices е топъл, чувствен, пикантен еликсир с ненадминат аромат. Парфюм – универсален, младежки, пълен с вълнение.

----------------

Няма коментари:

Публикуване на коментар