Translate

Дамски парфюм за зодия Везни | dLambow

(Women's perfume for Libra)

Хороскоп на зодия Везни за избор на дамски парфюм.


Никой не е по-нетърпелив за комплименти от жена, родена под знака на Везни (24 септември до 23 октомври). Тя може много пъти през деня да ви уверява, че е безразлична към чуждата гледна точка, но ако някой я погледне накриво или измърмори нещо неодобрително, тя бързо изпада в лошо настроение и светът около нея се руши.

Везните страстно искат да привлекат и очароват, но те са още по-усърдни да скрият това си желание. Следователно, избирайки парфюм за себе си, жената Везни ще се задоволи само с най-изтънчения и скъп аромат, а не непременно груб, нежен, ненатрапчив.

Дамски парфюм за зодия Везни
Дамски парфюм за зодия Везни
(Women's perfume for Libra)

При избор на дамски парфюм е добре да се съобразим с женския хороскоп на зодия Везни, според който дамите обичат

  • - баланса,
  • - хармонията и
  • - спокойствието

в живота, а също и в службата си. Те поначало са

  • - дружелюбни,
  • - отзивчиви и
  • - контактни,

като могат да се похвалят с полезни връзки и много приятели. Везните винаги се стремят към златната среда, като по характер са чувствени и елегантни. Те свързват своите предпочитания с леките и оптимистични парфюми, когато си избират аромат, особено ако е с цветни и дървесни нотки.

Има парфюми, които като че ли специално са създадени за жените, родени под знака на Везните, поради което изборът им не е много труден. В това отношение, те могат да разчитат на:

  • - Dior J'adore,
  • - Calvin Klein Eternity.
  • - Lancome La Vie Est Belle, който символизира радостта и възможността за избор.


Ароматът на Chloe Narcisse (Lagerfeld/Parfums International-1992) е най-подходящ за жените Везни. Той е лек флорален аромат с ориенталски мотиви, който има уникалната способност да се "променя", като се слива с аромата на кожата. Той е индивидуален, "лесен за общуване" и просто неустоим!




За да бъдат щастливи Везните им трябва втора половинка.

Дамите Везни имат прекрасен дар за приятелство, те са най-безкористните и предани другари. Но жената Везни е още по-талантлива в любовните отношения – тя вижда всяка желание на любимия си, стреми се да му достави максимално удоволствие. Везните са толкова нежни и секси, че светват само от един поглед, от най-невинното докосване.

Тази черта на Везните сякаш е въплътена в аромата на парфюма Samsara (Guerlain-1989) - очарователно женствен, секси, съблазнителен. Ароматът се ражда от смес от сандалово дърво и жасмин с аромати на роза, нарцис и ирис. Но миризмата е много устойчива и ако не искате да ви натежее, нанасяйте я на малки порции и само върху дрехите, за да можете да си починете от нея поне през нощта.

----------------

Няма коментари:

Публикуване на коментар