Translate

Мъжки парфюм за зодия Водолей | dLambow

Men's perfume for Aquarius


Хороскоп на зодия Водолей за избор на мъжки парфюм.

При избор на мъжки парфюм е добре да се съобразим с мъжкия хороскоп на зодия Водолей, според който мъжете постоянно откриват нещо ново, което се откроява като тяхна интересна и уникалната способност - те са в голяма степен независими и творчески натури.

Често мъжът Водолей се радва на  спортна осанка. Той е действен човек и не обича да стои на едно място. Поддържайки неудържим темп на живот, той предпочита промените в живота, а не застоя.

Мъжки парфюм за зодия Водолей
Мъжки парфюм за зодия Водолей
(Men's perfume for Aquarius)

Водолеят има сложен характер и променлив нрав. Изграждането на сериозна връзка с мъж Водолей е трудно. Просто е невъзможно да се предвиди поведението на мъжете от тази зодия. Мъжете Водолей бързо променят мнението си. По природа те са затворени хора. Обичат да мечтаят. Поведението на Водолея може да се промени много бързо. Той може да бъде лек и нежен, но след известно време може да стане твърд.

Иначе, водолеят е спокоен и търпелив, но изведнъж ... не може да контролира действията си. Мъжете от тази зодия са целеустремени, инициативни, много умни, могат да постигат целите си. Те обичат да се реят в сънища, да изграждат въздушни планове. Обичат реда.

Имат много приятели, но не обичат ограниченията. По-добре е да не изпитвате търпението на Водолея, тъй като той често се дразни! Трудно е да се разбере поведението на мъжете-Водолеи, а още по-трудно е да се избере парфюми за тях.

Модерен, висококачествен мъжки парфюм ще помогне да се върне мъжът Водолей към добро настроение. За да завършите образа на Водолея, ви е необходим още един аксесоар. Това е добър аромат. Когато избирате подарък за вашия Водолей, обърнете специално внимание на неговия вкус и изисквания. Основното нещо е да познаете желанията му.

Ако се съобразим с казаното до тук, то може добре да бъде допълнено с помощта на подходящ парфюм, който е "напълнен" със свобода и независимост, за което едва ли има по-подходящ кандидат от легендарния

  • - Armani Acqua di Gio Pour Homme,

който без думи е в състояние да допълва и изразява стремителността на духа. Не пречи екстравагантния характер на Водолеите да се подчертае също и от такива продукти, като:

  • - специалния Davidoff Cool Water Man или
  • - освежаващия Bvlgari Aqva pour Homme.



Избор на още парфюми за мъжете Водолеи

Водолеите са привърженици на чувството за свобода и независимост. Парфюмът им трябва да подчертава настроението им, да изразява мечтите и фантазиите им. Те непрекъснато търсят добри и елитни парфюми. Висококачественият парфюм, съчетаващ естествени съставки и нови технологии, ще помогне да се задоволят нуждите им. Също така е необходимо да се вземат предвид традициите, създадени от парфюмеристите.

Елитният парфюм за Водолея може да бъде най-неочакваният. Парфюмите за мъж от тази зодия трябва да бъдат опаковани в лилави, сини тонове със сребрист оттенък. Те харесват тези цветове. Скъпите, ярки и красиви опаковки винаги привличат вниманието им.

Ето още подходящи парфюми за мъжете Водолеи


Pour Homme (на Versace).

Изискано настроение за щастливите романтични мъже. Парфюмът е класически. Той е надарен с устойчив, ободряващ аромат с тонизиращ ефект, който дава сила и енергия. Ароматът е устойчив, има отлични и уникални нюанси.

1 million (на Paco Rabanne).

Красив, вълшебен, плътен парфюм, който ще бъде чудесен подарък за мъжа Водолей. Този парфюм отразява всички предпочитания на Водолея, а именно любовта към астрологията, нумерологията и метала. Парфюмът е луксозен и лаконичен. Изработен е под формата на златен слитък. Предназначен е за мъже, които смело вървят напред към целите си.

Homme Cologne (на Dior).

Това е модерна, много шикозна новост - класически, много модерен мъжки парфюм. Има изискан, мек и елегантен аромат. Парфюмът е много динамичен, загадъчен, елитен. Много е лек и свеж. Парфюмите Dior ще придадат на Водолеите съвършенство и практичност, подчертавайки тяхната сложна природа. Парфюмът ще ви даде решителност, романтизъм и нежност. Изтънченият аромат е добре освежаващ, има дълбок характер и добра трайност.

Pour Homme Blue Label (на Givenchy).

Смели, модерни елитни парфюми. Имат много интересен, богат, деликатен и изключително кадифен аромат, който придава лекота. Парфюмът ще подчертае вашия успех, ярка индивидуалност и мъжки чар.

Bleu de Chanel (на Chanel).

Това е отличен парфюм за мъжа Водолей, който в момента е водещ. Има красив, много спокоен аромат, състоящ се от дървесни и флорални компоненти. Парфюмът ще направи вашия образ ярък и забележим, подчертава почтеността и решителността на младия мъж Водолей.

Homme (на Angel Schlesser). 

Незабравима модерна класика. Парфюм - модерен, елегантен, освежаващ и ... добра устойчивост. Има много красив, чувствен, изискан и много елегантен аромат. Ненадминатият аромат ще подчертае вашето благородство.

Euphoria Men (на Calvin Klein).

Много модерен и уникален парфюм, изпълнен със страст. Парфюмът е смел, властен, загадъчен. Има деликатен аромат, който подчертава сексуалността на млад мъж. Красивият, устойчив аромат освежава добре и доставя на собственика си незабравими емоции.

----------------

Няма коментари:

Публикуване на коментар