Translate

Евтини маркови парфюми | dLambow

 

Има ли евтини маркови парфюми на ниски цени? 

Дали наистина има евтини маркови парфюми на ниски цени, като за български потребител? Изобщо, съществува ли такова понятие като "евтини маркови парфюми" - парфюмерия на достъпна цена от световно известни марки? Често, като се чуе това твърдение, възниква съмнението дали това са оригинални, качествени продукти от реномирани марки, или са реплики или фалшификати.

Производствени причини.

Истината е, че най-известните световни марки в областта на парфюмерийното производство, отдавна са изнесли своето производство в страни с по-евтина работна ръка, като по този начин спестяват значителни разходи за скъпо платени работници в своите страни.

Евтини маркови парфюми
Евтини маркови парфюми на ниски цени


При тези условия - качествени изходни продукти, оригинална технология, съчетани с евтина работна ръка и с някои други трикове, става възможно в някои от случаите действително да се предлага евтина маркова парфюмерия, която даже за потребители като в България, излиза на поносимо ниски цени.

Разбира се, казаното не изключва ментетата, репликите и други варианти на некачествени парфюми, но това не означава, че мисията да си намерите добро качество на сносна цена, е невъзможна. Просто трябва да заложите на проверени и доказани източници и когато изградите нужното доверие, ще може да разчитате и на добро обслужване.

Търговски причини.

Все пак, дали е възможно да се закупи абсолютно марков парфюм, на известна световна дизайнерска къща, на ниска цена? Това е възможно, доколкото става дума за мода. Вие знаете как е в модата - модно, модно, модно, последен писък на модата и ... като свърши сезона, на следващия ден - демодееее. Т.е. в началото на сезона или на представянето на дадена нова колекция, нейната цена е възможно най-скъпа и недостъпна. Това е закон, винаги е така. На този етап купуват хората, които държат на марката, а не толкова на продукта и неговото качество.

А хората, които държат на продукта и неговите функционални качества купуват, когато цените спаднат наполовина и даже повече - след сезона. Същото е и с парфюмите. Да сте виждали в България парфюми, които са лансирани по световните сцени тази година? Ако ги има, те са само в най-скъпите парфюмерийни бутици и се продават на максимално висока цена. Ако държите на марката, купувайте. Но ако държите на продукта, изчакайте да отмине шумотевицата, да се уталожат страстите и купувайте евтина парфюмерия от световно известни марки. 



Онлайн магазини.

Друг вариант за евтини парфюми е да пазарите през интернет. В този случай, също се спестяват доста разходи за помещения, складове, наеми, сотове, консултанти и т.н. и това прави възможно онлайн да се снабдявате евтино. Разбира се, и в този случай е необходимо да изградите доверие, а това става с много проучване и внимателни проби и проверки. Затова пък, решите ли пъзела с реномираните и отговорни към потребителя онлайн магазини, си осигурявате евтин източник за маркови парфюми и други парфюмерийни и козметични продукти.

Какви други варианти има за да Ви излезе евтино, а насреща да имате качествен продукт?

Преди всичко, когато купувате наедро.

Ако вземате няколко парфюма наведнъж, винаги може да договаряте отстъпки или 5 - 6-тия да са безплатни, или 5 платени и 1 подарък и т.н. От едро до едро има разлика. Едно е да вземате 5 - 6 изделия за себе си и свои приятели, друго е да се вредите да купувате от склад наедро, откъдето зареждат магазините за търговия надребно. "Вреждането" е необходимо, защото там обикновено обслужват по-крупни заявки и клиенти.

Но ако по някакъв начин установите контакти, никой няма да си играе да Ви преизчислява цени на дребно - стига да знаете точно какво търсите, да не им досаждате много и да сте редовен клиент, напълно е възможно да се зареждате с евтина парфюмерия и да разпределяте за свои познати, че даже и да продавате през интернет.

Друг вариант за евтинко, са т.н. тестери (парфюмите без опаковка).

Сега няма да обясняваме надълго и нашироко, защото вече го направихме по отношение на тестерите.
Тестери
Тестери (парфюмите без опаковка)

Наливна парфюмерия.

И накрая, има вариант за т.н. наливна парфюмерия, която би могла да е решение за някои почитатели, стига да разчитате на своите си предпочитания и да не се влияете твърде много от чуждо мнение или от негативни мнения (не е ясно анонимните мнения от къде произхождат - може би от конкуренцията, или от прекалено претенциозен клиент, или просто са клевети на т.н. "хейтъри", които мразят всичко, което все още мърда и е по-добро от тях).

Но във всеки случай, евтино, евтино, но не търсете под вола теле. Едно е сигурно, че за без пари, едва ли ще си намерите качествена маркова парфюмерия, освен ако не Ви е подарък, което също е идея да минете тънко за някои добри световни образци.

----------------

Няма коментари:

Публикуване на коментар