Translate

Хороскоп за парфюми | dLambow

 

Хороскоп за парфюми - избор на аромат по зодии. 

 

Ароматен хороскоп, според зодията.

Тъй като хороскопите обхващат всички аспекти в живота на хората от разични зодии, неминуемо е  да обърнем внимание и на парфюмения хороскоп. Знаете ли как да си подберете подходящ парфюм, който да съответства на Вашата зодия и какво казва хороскопа по този въпрос?


Хороскоп за парфюми
Хороскоп за парфюми

Критерии за подбор на харфюм.

Ако досега сте си мислили, че всичко за парфюмите е казано и е известно - знаете ли, че освен по всички останали критерии (аромат, интензивност, букет, композиция...), парфюм може да си подбирате и според характеристиката на Вашата зодия, според хороскопите, които може да Ви състави опитен астролог?

Парфюм според зодията.

Излиза така, че от Вашата зодия зависи и какъв е най-подходящия парфюм за Вас. Има много критерии, по които може да си подбирате подходящ аромат - професия, възраст, външен вид, самочувствие, цена ... Това подразделяне се основава на типовете външности - пролетна, лятна, есенна, зимна.




Астрологични съвети за ползване на парфюмените благоухания

Разбира се, няма правила без изключения, но би било добре човек да се вслуша в астрологическите съвети, за да стане неговия подбор по-пълен и завършен. Постепенно, в коментарите по-долу, може да проследявате конкретни препоръки за различните зодии, според различните хороскопи.

----------------

Няма коментари:

Публикуване на коментар